Frontwalker Kidz

Vår förhoppning med kurserna är att tidigt väcka ett intresse för programmering. Vi på Frontwalker i Sundsvall såg en efterfrågan på en programmeringskurs för ungdomar och startade därför upp Frontwalker Kidz.
  • January 20, 2023

Äntligen kör vi igång med vårens kurs!

Frontwalker Kidz erbjuder en grundkurs i Scratch blockprogrammering. Passar för dig som är nyfiken på vad programmering egentligen handlar om. Scratch-kursen kräver inga förkunskaper, vi tillhandahåller dator och allt annat material som behövs under kursen. Rekommenderad ålder är 10 år och uppåt. Vi har även fortsättningskurs i Scratch och textprogrammeringskurs i Python.

Vilken kurs du än väljer, så består kurserna av 10 kurstillfällen med två timmar per tillfälle där ungdomar lär sig Scratch blockprogrammering eller textprogrammering. Kurserna är designade för att motivera och inspirera ungdomar i åldern 10-15 år.

Under kursen får de utlopp för sina kreativa idéer och gör sina egna spel, animerade berättelser och kan publicera dem på t.ex. webben. I kurspriset ingår även fika i mitten av varje lektion.

Varmt välkommen med din anmälan :), finns under fliken Kurser.

Kanske du också gillar

kod

Välkommen till programmeringskurs.

Varmt välkommen till Frontwalker Kidz programmeringskurs. Vi börjar på tisdag 15/9 kl.17:30 med ett föräldramöte. [...]
Barn och lärare pluggar kodning

Hello Coders

Nu har terminens Frontwalker Kids kurs avslutats. Ett uppskattat forum för skapande och lärande med [...]
Frontwalker-med-nti-gymnasiet

Frontwalker Kidz & NTI-Gymnasiet

Dags för gymnasieval? Passa på att informera dig om skolan och dess program, onsdagar på [...]
Frontwalker logo

Om oss

Frontwalker Kidz grundades på Frontwalkers Sundsvallskontor 2014, vår förhoppning är att tidigt väcka intresse för programmering. Kurserna är designade för att motivera och inspirera ungdomar i varierande ålder.