Om oss

Så här är vi - Vår berättelse och passion för det vi gör

Om Frontwalker 

Upptäck möjligheterna hos Frontwalker där vår dagliga strävan är att göra skillnad för oss själva, våra kunder och samhället! Vi är hem för en mångfald av talanger, från systemutvecklare och IT-arkitekter till testare, kravfångare, uppdragsledare, scrum masters, projektledare, verksamhets- och organisationsutvecklare samt spelutvecklare och mycket mer.

Vår passion är att guida våra kunder till framgång genom rådgivning, innovation och digitala lösningar samt som en växande IT-koncern med en stark närvaro över hela Sverige strävar vi efter att vara ledande inom vår bransch. Frontwalker, med rötter från stenåldern (grundat 1996), har skapat en stark efterfrågan på vår kompetens och arbetsmetodik. Vårt moderbolag, Xavi Solutionnode AB, är börsnoterat (NGM Nordic SME, ticker XAVI B), vilket garanterar transparens och tillväxt.

Om du som förälder funderar på hur det skulle vara att arbeta hos Frontwalker, tveka inte att kontakta oss. Vi bjuder gärna in dig på en kopp kaffe och en möjlighet att utforska vad Frontwalker har att erbjuda!
Kontakt:   niklas.sundqvist@frontwalker.se

Om Frontwalker kidz

Frontwalker Kidz som startade på Frontwalkers Sundsvallskontor 2014 har fått en positiv respons från ungdomarna, och konceptet har blivit väl mottaget. Vi arrangerar kurser varje höst- och vårtermin med målet att väcka ett tidigt intresse för programmering hos ungdomar. Våra kurser fokuserar på problemlösning och logiskt tänkande, och vi introducerar generella programmeringskoncept som är användbara i alla programmeringsspråk. Dessutom lär vi ut hur man med kod kan hämta och använda data från hemsidor. Våra kurser leds av erfarna coacher som finns till hands både under och efter kursen.
Frontwalker logo

Om oss

Frontwalker Kidz grundades på Frontwalkers Sundsvallskontor 2014, vår förhoppning är att tidigt väcka intresse för programmering. Kurserna är designade för att motivera och inspirera ungdomar i varierande ålder.